Kun lomaan on kaksi päivää


Kun lomaan on enää kaksi päivää, tekee mieli jo pakata auto valmiiksi reissua varten, tehdä ruokaostokset, pukeutua valmiiksi hiihtovarusteisiin, avata ensimmäinen lukemattomien kirjojen maratonia varten hankittu suklaalevy ja se kuukausia odottanut viinikin.

Kun lomaan on enää kaksi päivää, olisi suurensuuri kiusaus jo hieman löysätä töissä. Tekee mieli käydä vain muutama tunti hengaamassa työpaikalla, vetelehtiä ja kuluttaa aikaa välittämättä tekemättömien töiden listasta. Siitä listasta, joka olisi syytä hoitaa jotta lomalle saisi käydä iloisin mielin.

Kun lomaan on enää kaksi päivää, eniten huolestuttaa se, pärjäänkö vielä vanhoilla laskulaseillani vai ehtisinkö jossain välissä vielä käydä ostamassa uudet?

Kun lomaan on enää kaksi päivää, selaan kaiken liikenevän ajan ruokablogeja miettien millaisia aamupaloja, millaisia laturetkieväitä ja millaisia ulkoilun jälkeisiä illallisia aionkaan lomalla loihtia.

Kun lomaan on enää kaksi päivää ovat ajatukseni jo aivan hajallaan. On vaikeaa keskittyä, mahdotonta keskustella ja toimia kuin aikuinen. Olen jo melkein huoleton lomalainen, kun lomaan on enää kaksi päivää.

Kun lomaan on enää kaksi päivää tunnen jo hiljalleen heräävän pirteyden. Tunnen miten elinvoima lisääntyy, miten arki tuntuu aivan liian mitättömältä vastustajalta minua enää lannistamaan. Olen elossa taas, kun lomaan on enää kaksi päivää.

Lomaani on siis enää kaksi päivää, mainitsinko sen jo?

Kommentit